Oxygen behandling med Derma Acte peeling

Oxygen behandling med Derma Acte peeling
 Oxygenbehandling er udviklet anti-age behandling, der giver huden nyt liv og modvirker aldringstegn ved at tilføre fugt og stimulere hudens celler. Ved en oxygenbehandling tilføres 90% ren ilt. Det er en effektiv og sikker behandling, helt uden injektioner. Du vil se resultat efter første behandling, men ønsker du, at din hud forbliver vital og flot, anbefales en kur med 4 - 6 behandlinger og derefter regelmæssige behandlinger.
Behandlingen er meget behagelig og afslappende, og du vil opleve en følelse af, at din hud bliver opstrammet og boostet. En luksuriøs behandling, der er til at betale.
Hvordan fungerer en oxygenbehandling?
Ved en oxygenbehandling tages der brug af ilt under tryk til at puste nærende og effektive ingredienser ned i det dybere hudlag dermis – hvor de for alvor kan tage effekt og modvirke aldringstegn. Vores hud er modstandsdygtig over for udefrakommende substanser, hvilke også gør, at cremer og serum på egen hånd faktisk har meget svært ved at trænge dybere end det øverste hudlag.
Først anvendes der en Airbrush, som ved brug af ren luft under højt tryk, puster serum igennem det øverste hudlag og ned i dermis. Dette serum indeholder en lang række aktive anti-rynke komponenter, såsom Hyaluronsyre, der fugter huden og Retinol, der stimulerer cellefornyelsen.
Ved brug af luft med 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredienser efterfølgende endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis. Den høje oxygenkoncentration aktiverer serummets komponenter og effektiviserer deres anti-ageing effekt. Dette sikrer, at huden optager de aktive ingredienser og bevirker, at der allerede 30 minutter efter behandlingen, kan ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden.
Oxygenbehandlingens effekt:
• Stimulerer produktionen af kollagen
• Nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet
• De aktive ingredienser transporteres vha. ren ilt ned i dermis
• Opretholder og genopbygger hudens fugtbalance, ved tilførsel af hyaluron
• Synligt resultat 20 min efter behandlingen
Oxygen behandling med Derma Acte peeling
Pris  kr. 798,-
Bestil tid

Kontaktinformation

NB SKIN CARE

Tlf. 24 87 40 92

E-mail nbskincare@mail.dk

Frederikssundsvej 280 D
BAGHUSET

2700 Brønshøj

CVR-nummer 40311432Indhold

Åbningstider

Mandag   Efter aftale

Tirsdag     Efter aftale

Onsdag    10:00 - 17:00

Torsdag    10:00 - 17:00

Fredag      10:00 - 16:00

Lørdag      10:00 - 14:00 ULIGE UGER

Søndag     Lukket

Copyright © 2022 NB SKIN CARE

Design og udvikling Acaao