NYHED My Signature akne behandling

NYHED My Signature akne behandling

Vores Diamant hudlslib behandling er med den første nyudviklet special acne serum med fugtbevarende ingredienser, som hindrer udtørring af den følsomme acnehud.

Denne behandling henvender sig til alle med uren, fedtet, inflammatorisk, acne-udsat hud (alle former for acne) og hyper-keratose

Behandlingen foregår således:

2 x afrensning med special cleansing gel der renser i dybden og forbereder huden på det særlige peelingskonsept  med både dybde peel og overflade peel, inden selve diamantslibning påbegynder.

Der er efterfølgende indslusning af speciel serum  og en enzym gel ved hjælp at ultralyd med efterfølgende med Beauty Angel Lys
Som maske benyttes Carbon maske, der virker i 15 - 30 min. de aktive ingredienser trænger dybt ned i huden for at mætte og lukke alle åbne porer efter diamantslibningen

Som afslutning kommes creme tilpasset din hudtilstand, solcreme og øjencreme.

Behandlingen kan benyttes som enkelt behandling, men vi anbefaler et kurforløb ved acne og hyper- keratose alt efter hvor stort et udbrud der er.

Et kurforløb, der anbefaler vi ca 4 -6- behandlinger, tilrettelagt efter en plan vi sammen lægger. Der gives rabat ved køb af kurforløb.
Husk der er GRATIS konsultation. Der tages foto før og efter ved opstart af et forløb.

 

NYHED My Signature akne behandling
Pris  kr. 898,-
Bestil tid
Beskrivelse af delvise ingredienser:
Aktivt kulpulver - porøst, finkornet kulstof med adsorptionsevne. Det betyder, at kulpartiklerne er i stand til at binde andre stoffer såsom toksiner, kemikalier, urenheder og lugtmolekyler til sig selv. Huden frigøres hurtigt og grundigt for snavs, og forurenende stoffer og døde hudceller skrælles af med en slideffekt. Viser en antiseptisk virkning, regulerer talg, har en antiinflammatorisk virkning, forfinerer porerne, glatter og strammer huden, frembringer en jeteffektreaktion uden irritation, styrker hudcellernes immunsystem og efterlader straks en sundere effekt. Ikke kun brugt i medicin til gastrointestinale klager, men også i specielle blandinger mod hudorme og i tandpasta til hvide tænder.
Zinkoxid - beskytter huden og betragtes som en UV-absorberer. Som et biomateriale med en antiseptisk virkning bruges det til hud- og sårbehandling såvel som inden for tandpleje.
Lactoferrin - jernbindende protein med ekstremt høje biologiske aktiviteter. Har både antivirale og antimikrobielle egenskaber. Celledeling og vækst kan påvirkes og stimuleres og har en immunologisk virkning.
Lactoperoxidase - som et enzym katalyserer oxidationen af ​​phenoler og forskellige anioner med hydrogenperoxid. Reaktionsprodukterne er stærkt reaktive molekyler, der har en toksisk virkning på mikroorganismer, der er trængt ind i kroppen.
Aloe Vera - bladmassen er rig på vitaminer, mineralsalte, aminosyrer, enzymer og gavnlige enzymer. Tilfører huden fugt, gør den blødere og glattere. Samtidig fremmer helingen af ​​små sår.
 

Kontaktinformation

NB SKIN CARE

Tlf. 24 87 40 92

E-mail nbskincare@mail.dk

Frederikssundsvej 280 D
BAGHUSET

2700 Brønshøj

CVR-nummer 40311432Indhold

Åbningstider

Mandag   Efter aftale

Tirsdag     Efter aftale

Onsdag    10:00 - 17:00

Torsdag    10:00 - 17:00

Fredag      10:00 - 16:00

Lørdag      10:00 - 14:00 ULIGE UGER

Søndag     Lukket

Copyright © 2022 NB SKIN CARE

Design og udvikling Acaao