MESOTERAPI CELLULITE

MESOTERAPI
Mesoterapi behandlingerne kræver en konsultation FØR opstart af et behandlings forløb.
Her snakker vi omm forløbet, hvad du forventer, hvad vi kan tilbyde. Her skal man udfylde en helbredserklæring FØR opstart. Der tages også evt. billeder af det aftalte område.
 
Mesoterapi Hyaluron er en rynkeudglattende behandling, der booster huden ved at tilføre næring og fugt i dybden. Huden genvinder derved sin styrke og spændstighed.
Denne behandling er velegnet til ansigtet, hals og decolté.
Mesoterapi Vitamin Boost er en behandling som giver ny glød og liv til huden, denne behandlinger er super velegnet, til den unge hud som trænger til et boost, til rygeren der har fået trist og grå hud, til en hud der er dehydreret og træt.
denne behandling er velegnet til ansigt, hals, decolté og hænder.
Meso terapi White kan bruges til overpigmenteret hud, opstået af alder, sol skader, graviditet,
denne behandling er velegnet til hele kroppen.
Meso terapi Lift er en Opstrammende behandling der giver huden elasticitet og fasthed med sin botoxlignede effekt.
Meso terapi Calm er en berolignede behandling som virker på rødme, klør og irriteret hud, med sin kar sammentrækkende effekt, vil huden blive styrket indefra og på et mere jævnt og ensartet udseende.
Mesoterapi Cellulite, er en nedbrydelse af de ydre affaldsstoffer i hudens lag. Her bruger vi en botanisk serum, som stille og roligt nedbryder dine buler.
Forskellen mellem Meso terapi og fillers er penetrationsdybden på nålen, som maksimalt går ned til 1,5mm ved Meso terapi. Arbejdet i det dermale hudlag tillader os at undvige nervebaner og blodkar, som ved kontakt, kan fremprovokere inflammation og lammelser.
Mesoterapi kan for de fleste vise sig mere effektiv end andre rynkeudfyldende behandlinger, grundet lavere optagelsesgrad af produktet i det dermale hudlag og dermed længere holdbarhed.
Hvordan foregår behandlingen?
Til Mesoterapi anvender vi tværbundet hyaluronsyre eksklusivt. Hyaluronsyre er et naturligt enzym, som hjælper med at stimulere hudens genopbygning (collagensyntesen).
Vi anvender en Meso-gun, med denne pistol sikrer vi os en fuldstændig ens dosering ved hver injektion, og vi sikrer os ikke at gå mere end 0,25 til 1,0 mm ned i huden.
Denne behandling er for alle. Men mest normalt er det mænd og kvinder fra midt i tyverne og op efter. Denne behandling giver et sikkert og naturligt resultat, mimikken og ens naturlige karakterer bevares.
Hvor mange behandlinger skal der til?
Det kan det være individuelt hvor mange behandlinger der er brug for, da vi arbejder i levende væv, og det er forskelligt hvordan de aktive produkter optages af kroppen, samt hvor længe det holder afhænger af flere faktorer.
Man skal forvente 1-5 behandlinger med 1 mdr. mellemrum, alt efter hvilket område der skal behandles, hvor dybe rynker der er, hudtype, livsstil og alder. Ved cellulite behandlingerne er det et andet tids interval.
Resultatet ses umiddelbart lige efter.
Efter behandlingen kan der opstå hævelser og rødme, som vil forsvinde i løbet af nogle dage, i enkelte tilfælde lidt længere.
Produktet vil gradvis forsvinde i takt med at kroppen naturligt nedbryder produktet.
Holdbarhed: 6-12 måneder alt efter hvilken type behandling vi arbejder med.
Resultater er individuelle, og kan variere fra person til person.
 
MESOTERAPI CELLULITE
Pris  kr. 1498,-
Bestil tid

Kontaktinformation

NB SKIN CARE

Tlf. 24 87 40 92

E-mail nbskincare@mail.dk

Frederikssundsvej 280 D
BAGHUSET

2700 Brønshøj

CVR-nummer 40311432Indhold

Åbningstider

Mandag   Efter aftale

Tirsdag     Efter aftale

Onsdag    10:00 - 17:00

Torsdag    10:00 - 17:00

Fredag      10:00 - 16:00

Lørdag      10:00 - 14:00 ULIGE UGER

Søndag     Lukket

Copyright © 2022 NB SKIN CARE

Design og udvikling Acaao