LASH LIFT VIPPEBUK

Få de smukkeste vipper hele døgnet. Få bambi øjne og se frisk ud.

Lash Lift er det samme som når man laver et vippebuk og giver et flot naturligt look, det er dine egne vipper som bukkes skånsomt og et vippebuk kan holde op til 8 uger.
Vi anbefaler at du samtidig får farvet dine vipper eller et par dage før dit vippebuk, det får dem til at se længere ud, men kan også give mere volumen.

Vi anbefaler at du får lavet et Lash Lift hver 4-5 uge, da dine egne vipper vokser og det optimale er at vedligeholde effekten af de bukkede vipper

HVAD ER ET LASHLIFT - VIPPEBUK

Et Lash Lift er et vippebuk af dine egne vipper. Man løfter øjenvipperne op om en lille spole, og her bukkes de forsigtigt op omkring spolen, det giver et fyldigere og mere naturligt look.
Så Lash Lift er til dig er ikke ønsker påsatte vipper, men som ønsker at få det bedste ud af dine egne naturlige vipper.

HVORDAN UDFØRES BEHANDLINGEN.

Under selve behandlingen ligger du med lukkede øjne. Vi lægger en plejende og fugtgivende eyepatch under øjet, hvor vi forsigtigt fastgøre dine nederste vipper, for at undgå at der skal komme et vippebuk på dem. Der lægges en lille spole på øjenlåget, hvor de øverste vipper fastgøres, herefter påføres en permanentvæske og derefter en sættingsvæske, som ligger i 5 min.

HVOR LÆNGE HOLDER ET LASH LIFT?

Et Lash Lift vippebuk holder ca. mellem 6 og 8 uger, alt efter hvordan din vippevækst og cyklus er, og hvordan du efterbehandler. Vi anbefaler Sanzi condiitioner som hjemme behandling
 
Det holder mellem 6 og 8 uger, alt efter vippevækst og cyklus, hvordan du efterbehandler m.m.du fx går i svømmehallen en gang om ugen, forkert sovestilling (hovedet ned i puden) eller lange, varme bade dagligt. 

ER DER PROBLEMER EFTER ET LASH LIFT?

Da vipper er meget forskellige, kan være meget svært at forudsige, hvordan dine vipper reagerer.
Nogen kan opleve at vipperne bliver lidt tørre/krøllede/skøre efter et lash lift – og der kan være mange årsager til det, og det kan man ikke vide inden man laver behandlingen.
Ved at benytte vores Outloud Black Collagen aftercare får dine vipper al den pleje som de skal have bl.a fugt og styrke, samtidig med at den hjælper dem til at blive kraftigere og forbedrer vippevæksten

 

 

LASH LIFT VIPPEBUK
Pris  kr. 450,-
Bestil tid
Vi beder dig venligst om at komme uden mascare inden din behandling, da vi er nødsaget til at fjerne og dermed irritere dine vipper.

 

Kontaktinformation

NB SKIN CARE

Tlf. 24 87 40 92

E-mail nbskincare@mail.dk

Frederikssundsvej 280 D
BAGHUSET

2700 Brønshøj

CVR-nummer 40311432Indhold

Åbningstider

Mandag   Efter aftale

Tirsdag     Efter aftale

Onsdag    10:00 - 17:00

Torsdag    10:00 - 17:00

Fredag      10:00 - 16:00

Lørdag      10:00 - 14:00 ULIGE UGER

Søndag     Lukket

Copyright © 2022 NB SKIN CARE

Design og udvikling Acaao