Cryo 21 fedtfrysning

Cryoterapirevolutionen er endelig kommet til Danmark. Karolinska Institutet i Stockholm har undersøgt kold behandling (Kryoterapi) af fedtceller.
Deres undersøgelser viser, at når du tilføjer “hvidt fedt” koldt, vil dette fremme væksten af ​​blodkar, der omdanner det hvide fedt til det brune fedt, hvilket er meget lettere for kroppen at brænde. Brunt fedt ses mere som muskler end hvidt fedt. Når det brune fedt er aktiveret, vil det brænde hvidt fedt. Brune fedtceller brænder energi og holder kropstemperaturen reguleret.
Den kolde behandling (Kryoterapi) er godkendt af FDA, CE og American Academy of Cosmetic Surgery. Behandlingen er helt sikker og harmløs uden nogen form for bivirkninger. Behandlingen er kun kendt som en behagelig kølig massage.

Vores metode er helt forskellig fra andre kryometoder, når vores kolde sonde flyttes manuelt på steder, hvor du vil fjerne fedt. Dette giver dig mulighed for at behandle hele kroppen.
Andre modeller er knyttet til kroppen med vakuum, men denne metode giver ofte brændemærker og har et meget begrænset behandlingsområde.
Behandlingen er kun kendt som en behagelig kølig massage
 
AVANCERET TEKNOLOGI
Vores metode er simpelthen geni, fordi vi kan behandle overalt på kroppen: Fjernelse af grevinde, dobbelt lår, mavetæthed og cellulite osv.
Cryo 21 er en terapeutisk behandling til fjernelse af fedt uden kirurgi.
Cryo 21 skaber et termisk chok ved at reducere temperaturen i fedtcellerne. Denne proces kaldes apoptose, der resulterer i gradvis degenerering og eliminering af døde fedtceller.
Hele denne proces tager cirka 14 dage, og kroppen vil fortsætte med at reducere de resterende fedtceller i de kommende uger og måneder.
Dette skyldes, at maskinen reducerer temperaturen i området fra 34 ° C til kun 8 ° C, uden at kunden føler sig forkølet.
Efter 4-6 behandlinger er det ikke ualmindeligt, at kunden taber 12 cm i alt omkring sit liv eller 5 størrelser, og det er helt permanent uden kirurgi.
 
 
Cryo 21 fedtfrysning
Pris  kr. 1500,-
Bestil tid

Birgitte er vores " gæste behandler " som er specialist i Cryo behandlingerne. Hun vill til start være i klinikken hver anden tirsdag.

Vi anbefaler 4 - 6 behandlinger 

Du må ikke være gravid

Du må ikke få blodfortyndende medicin

Du må ikke have åbne sår

HUSK !!!!! vores afbudsregler.

Kontaktinformation

NB SKIN CARE

Tlf. 24 87 40 92

E-mail nbskincare@mail.dk

Frederikssundsvej 280 D
BAGHUSET

2700 Brønshøj

CVR-nummer 40311432Indhold

Åbningstider

Mandag   Efter aftale

Tirsdag     10:00 - 18:00

Onsdag    10:00 - 17:00

Torsdag    10:00 - 17:00

Fredag      10:00 - 16:00

Lørdag      10:00 - 14:00 ULIGE UGER

Søndag     Lukket

Copyright © 2020 NB SKIN CARE

Design og udvikling Acaao