AKUPUNKTUR KONSULTATION INKL. BEHANDLING

Kan akupunktur hjælpe mig. Svaret er ofte JA, men ikke med en enkelt behandling

Nogle af de ting akupunktur kan afhjælpe er:
Allergi,  mave problemer, uro i kroppen, stress, menustration smerter, migræne, muskel smerter,
tennis albue, muskel og led problemer, væske ophobning i benene og meget mere.

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin, også kaldet TCM. Det er en tusind år gammel alternativ behandlingsmetode, der bygger på behandling med nåle. Behandlingen fungerer ved, at en akupunktør indsætter små tynde nåle i patientens hud i bestemte akupunkturpunkter på kroppen. Behandlingen har til formål, at forebygge og behandle bestemte smerter, sygdomme og lidelser.

I Vesten blev akupunktur i 1979 erklæret velegnet til behandling af en række specifikke lidelser, som fx smerte, allergi, depression m.m. Akupunkturpunkterne har forbindelse til hele kroppen og dens funktioner, derfor vil en ubalance eller blokering i kroppen medføre smerter og lidelser. Ved at stimulere kroppen, ved hjælp af akupunktur, kan man genoprette den balance og komme smerter og lidelser til livs.   

I Danmark er akupunktur og traditionel kinesisk medicin stadig omgærdet med lidt mystik og ukendt for de fleste. Mange danskere har dog prøvet akupunktur – ofte som en sidste mulighed efter at have været gennem det danske lægesystem og andre alternative behandlingsformer uden held.

Der er foreslået flere moderne videnskabelige modeller til forklaring af hvordan akupunktur virker. Aktivering af bestemte nervebaner og hjernecentre, og produktionen af bestemte signalstoffer spiller måske en rolle. En del eksperimenter er udført for at afprøve dem, men endnu er de præcise mekanismer ikke fastslået for akupunktur. Det er dog påvist at akupunktur kan stimulere produktionen af endorfiner, også kaldet ”kroppens eget morfin”. Dette hænger godt sammen med at akupunktur kan bruges imod smerter og ubehag – den mest udbredte anvendelse af akupunktur i vesten.

Akupunktur er særligt populært fordi det ikke medfører de samme bivirkninger som udelukkende medicinske behandlinger kan medføre samtidigt med at det er smertefrit. Formålet med akupunktur er at kroppen stimuleres således at den begynder helbredelsesprocessen selv. Gennem akupunktur kan vi behandle de pludselige og akutte sygdomme, men også de kroniske lidelser som man måske har fået at vide vil følge en resten af livet.

Jeg er uddannet i Mesterlære og ved Akku2000
AKUPUNKTUR KONSULTATION INKL. BEHANDLING
Pris  kr. 550,-
Bestil tid
BEMÆRK!!

Akupunktur behandlinger udføres kun om fredagen.

Kontaktinformation

NB SKIN CARE

Tlf. 24 87 40 92

E-mail nbskincare@mail.dk

Frederikssundsvej 280 D
BAGHUSET

2700 Brønshøj

CVR-nummer 40311432Indhold

Åbningstider

Mandag   Efter aftale

Tirsdag     Efter aftale

Onsdag    10:00 - 17:00

Torsdag    10:00 - 17:00

Fredag      10:00 - 16:00

Lørdag      10:00 - 14:00 ULIGE UGER

Søndag     Lukket

Copyright © 2022 NB SKIN CARE

Design og udvikling Acaao